Kedvenc helyek

Musical készül John Lennon életrajzi filmjéből

A Nowhere Boy című életrajzi filmből készül nagyszabású színpadi előadás, aminek cselekménye a néhai énekes tinédzser éveit mutatja be. A filmet eredetileg pont tíz évvel ezelőtt, 2009-ben láthatta először a nagyközönség, aminek jogait most a színdarab rendezői is megkapták.
Újabb csemegét kaphatnak a Beatles-rajongók, ugyanis az életrajzi könyvön alapuló (amit Lennon féltestvére, Julia Baird írt) film alapján készül a legújabb sztármusical, aminek egyelőre sem a premierdátumát, sem a szereposztását nem lehet tudni. „A nyáron Londonba utazik a csapat és megpróbáljuk megtalálni a megfelelő személyeket, akik életre tudják kelteni a cselekményeket” – nyilatkozta Brian Lee producer. A musical cselekménye a filmhez hasonlóan a Let It Be sztárjának tinédzserkorát mutatja be, leginkább az édesanyját és a zenészt felnevelő nagynénjét helyezve előtérbe. 
 
(nme.com) 
2019.04.24
|


Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.