Programok hétvégére

2019. április 26-28.
Nemzetközi könyvfesztivál, bringás felvonulás, dísznövénykiállítás, borfesztivál, kutyás egészségnap, hegyi futóverseny, Szent György-napi sokadalom és még egy csomó érdekes program várja április utolsó hétvégéjén a fővárosiakat.
10. VinCE Budapest
Várkert Bazár 
április 25-27.  
www.vincebudapest.hu 
 
A hazai kínálat legjavát felvonultató háromnapos rendezvényen nemcsak a kiváló magyar és külföldi boroknak és párlatoknak, de egyedülálló mesterkurzusoknak és workshopoknak is kiemelt szerep jut.
 
26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
Millenáris 
április 25-28. 
www.bookfestival.hu 
 
A 4 napos rendezvényre rengeteg új könyvvel és programokkal készülnek a szervezők, amelyek után lehetőség van a frissen beszerzett könyvek dedikálására is. Ingyenes! 
 
Miért (lesz) jó vidéken élni?
ELTE Társadalomtudományi Kar 
április 26. péntek, 10:00 
www.facebook.com
 
Helyi közösségek cselekvési lehetőségei a magyar vidéken. A jelenkori magyar vidék helyzete és a fenntartható vidékfejlesztés lehetőségei, önkormányzati kiutak a magyar falu válságából. Kerekasztal-beszélgetés és még számos program várja a résztvevőket. 
 
Jövő utcája interaktív tudományos kiállítás
Corvin sétány 
április 26-27. 
www.facebook.com 
 
Az interaktív tudományos kiállításon a technológia iránt érdeklődők testközelből ismerhetik meg a jövőformáló fejlesztéseket, több terméket és szolgáltatást pedig ki is próbálhatnak. Ingyenes!
 
Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár
Budai Arborétum 
április 26-28. 
www.tavaszkert.hu 
 
A virágok, növények, kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok, természetközeli design alkotások mellett kiállítások, előadások és különféle növényes, zöld programok várják az érdeklődőket. Jegyár: 1100-1500 Ft. 
 
Előzd meg a Fogaskerekűt! 
április 27. szombat, 08:00 
www.hegyvideksport.hu 
 
Kora ősz helyett ugyanis április 27-én rendezi meg a Hegyvidéki Önkormányzat és a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. a XII. kerület kedvenc terepversenyét, az Előzd meg a Fogaskerekűt, ahol nem csak futva, hanem akár kerékpárral, vagy éppen túrázva is indulhatsz a Széchényi-hegy meghódításáért! 
 
24. Szent György-napi sokadalom, kézműves vásár és Waldorf 100 művészeti találkozó 
Óbudai Fő tér 
április 27. szombat, 10:00 
www.facebook.com  
 
Az egész napos vásári forgatagban színpadi produkciók, koncertek, színházi előadások, zsonglőrök, mutatványosok, vásári komédiások, szórakoztatják a kézművesek, népművészek és iparművészek portékái között nézelődő nagyérdemű vendégseregletet. Ingyenes! 
 
Sisi, Magyarország szerelmese - Várkert séta 
Várkert Bazár 
április 27. szombat, 15:00 
www.varkertbazar.hu 
 
A világ legszebb uralkodónőjének vonzalma a magyarok iránt. A túra során megismerheti a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotásának, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Bazárnak múltját és jelenét. Jegyár: 2000 Ft. 
 
VII. Tájházak napja 
Budapest és környéke 
2019. április 27-28. 
www.tajhazszovetseg.hu 
 
A Tájházak Napja alkalmat adhat arra is, hogy ráirányítsuk a figyelmet népi műemlékeink, gyűjteményeink értékeire, sérülékenységére, mulandóságára, ily módon is megismertetve a döntéshozókkal elhivatottságunk lényegét, jelentőségét.  
 
Kutyás egészség és életmód nap - For Your Dog 
MagNet Ház 
április 28. vasárnap, 10:00 
www.facebook.com 
 
A rendezvény célja, hogy segítsen eligazodni a kutyák egészséges életmódjának világában, legyen az etetés, állatorvosi kérdések vagy nevelés. A nap folyamán válogathatunk majd nyakörvek és ellenőrzött minőségű tápok között is, de a szervezők szakmai előadásokkal is készülnek. Ingyenes! 
 
I bike Budapest bringás felvonulás 2019 
Margitsziget  
április 28. vasárnap, 15:00 
www.facebook.com 
 
Idén zenés piknik az elején és a végén is, új útvonal (Óbuda először), 4 híd, 2 rakpart, Alagút, Lánchíd, Andrássy út, utcazenészek, gyerekfelvonulás, biciklis programok, bringaemelés várja az érdeklődőket.  
 
Vendégkönyv - a Kibic Magazin Irodalmi Szalonja
Csányi5 
április 28. vasárnap, 16:00 
www.akibic.hu 
 
Lugosi Viktória, íróval, újságíróval az Ajvé, a Hümmögő, a Dafke és a Vándorhomár című könyvek írójával beszélget és főz Borgula András, a Gólem Színház művészeti vezetője. 
 
A Gálvölgyi 
Játékszín 
április 28. vasárnap, 19:00 
www.jatekszin.hu 
 
...május 26-án születtem az Ikrek jegyében. Ennek a csillagképnek a szülötteire állítólag a kettősség jellemző. Örömök és bánatok, elismerés és meg nem értés, népszerűség és népszerűtlenség, rajongás és utálat, sikerek és bukások, no meg kudarcok, emlékek, pályatársak, példaképek, 50 év a televízióban és a színpadon. Ez lenne az én történetem... Ha valakit érdekel... 
2019.04.24
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.