Kedvenc helyek

Júniusi dátumot kapott a Bob Dylan-dokumentumfilm

A Netflixen fog debütálni a Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story című dokumentumfilm, ami az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese kezei között készül, és már a dátum is kiderült: júniusban lesz elérhető világszerte.
A legendás énekes, Dylan Rolling Thunder Revue turnéja alapján készül a legújabb koncert-, életrajzi- és egész estés film, ami júniusban fog debütálni (néhány helyen moziban is látható lesz) és az előadó legtermékenyebb időszakát mutatja be. A filmet interjúkkal és korabeli sajtóközlemények alapján újra felgörgetett hírekkel és sztorikkal színesítik majd, a megjelenéssel pedig egy kísérő CD-kollekció is előrendelhető majd az énekes hivatalos weboldalán.  
 
(nme.com) 
2019.04.26
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.