Kedvenc helyek

Rita Mosss (GR), Her Highness

[ punk ]
Budapest, Edison Bar & Ink, május 7. 19:00
A Rita Mosss név nem egy szomszéd lány külsejű, egy szál gitáros singer-songwriter előadót takar, hanem egy görög poszt-punk zenekart.
Bár ez a műfaji titulus korántsem fedi le azt, amit a csapat valójában képvisel, ugyanis a Nomeansno és a Melvins elborult komplexitása, a Black Flag dühe és lendülete egyaránt felfedezhető szerzeményeikben, sőt, még a noise rockos elemektől sem idegenkednek. Az igazi underground szeánsznak ígérkező eseményt egy testhezálló hazai zenekar nyitja: a basszus-dob felállású Her Highness a szutykos hangzású doom/sludge zenék szimpatizánsainak szerezhet kellemes pillanatokat. 
 
Jegyár: 1000 Ft 
Trooper
2019.04.26
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.