Kedvenc helyek

Mága Jennifer lett a Budapest Dal 2019 nyertese

Tegnap este kiderült: a közel száz beérkezett pályamű közül végül Mága Jennifer feat. Burai Bennünk a győztes című szerzeménye kaphatta meg a nívós első helyért járó elismerést.
Szakmai zsűri választotta ki Mága Jennifer és Burai közös dalát, a Bennünk a győztes című számot, ami így idén elnyerhette a Budapest Dal 2019 címet. A közönség Tóth Gabi és Majka Mi éltünk című közös szerzeményét tartotta a legjobbnak, míg a Budapest a Fiatal Tehetségekért díjat végül OliverFromEarth kapta meg. A felhívásra több mint száz pályázat érkezett, és végül nyolc előadó versengett a különleges díjért, köztük a New Level Empire és Vastag Csaba is.

(budapestdal.hu)
2019.04.27
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.