Kedvenc helyek

Rekordot döntött Taylor Swift új videoklipje

Több rekordot is megdöntött a pop hercegnő legújabb debütáló száma, amihez videóklipet is forgattak, ráadásul a dalban nem más működik közre, mint a Panic! at the Disco énekese, Brendon Urie.
A legnagyobb videómegosztó csatorna, a YouTube jelentése szerint Swift „ME!” című klipje a megjelenés utáni 24 órában több mint 65,2 millió megtekintést produkált, ezzel pedig az énekesnő lett a legelső szóló- és női énekes, aki ezt a számot elérte, ezzel olyan előadót megelőzve mint Ariana Grande, aki ugyanebben a kategóriában 55 millió nézettséggel zárt. A globális rekordot jelenleg a koreai BTS zenekar tartja, akik 74 milliós megtekintéssel büszkélkedhetnek jelenleg. Swfit jelenleg 33 millió feliratkozót számlál a YouTube-on.

(billboard.com)
2019.04.28
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.