Kedvenc helyek

Segélykoncertet szervez Budapesten az UNICEF

Magyarország legmenőbb sztárzenekarai fognak össze idén júniusban, hogy az UNICEF és a Budapest Park közös segélykoncertjével segítsék a nehéz sorsú gyermekeket. A nagyszabású sztárparádé bevételeinek teljes százaléka a gyermekek jogaiért küzdő szervezethez kerül.
Az UNICEF évtizedek óta képviseli a szegénység, a katasztrófák, a fegyveres konfliktusok, a gyermekbántalmazás és kizsákmányolás által fenyegetett gyermekek jogait. Idén közös együttműködéssel szerveznek a Budapest Parkba egy nagyszabású koncerteseményt, ahol olyan nagy zenekarok fognak fellépni, mint a Punnany Massif, a Magna Cum Laude, Caramel, a Blahalouisiana, a Supernem, a Parno Graszt, a Bagossy Brothers Company vagy a Lóci Játszik. A szervezők külön kiemelik, hogy minden megvásárolt belépőjegy ára teljes mértékben a nehéz sorsú gyermekhez kerül majd.  
 
(budapestpark.hu) 
2019.05.01
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.