Kedvenc helyek

Átadták a Billboard Music Awards díjakat

A nívós amerikai zenei díjátadó tegnap éjjel, helyi idő szerint nyolc órai kezdéssel került megrendezésre Las Vegasban, ahol a jelenlegi popzenei ipar legnagyobb és legtehetségesebb előadóit díjazták számos kategóriában.
A díjátadót a nemrég új dallal visszatérő Taylor Swift és a szintén nemsokára friss albumot megjelentető Jonas Brothers fellépése színesítette. Mellettük továbbá fellépett még Madonna, Halsey és a világ jelenleg legsikeresebb koreai fiúcsapata, a BTS is, akik a legjobb csapat díját zsebelhették be az este folyamán. Az este legnagyobb várományosa Cardi B volt, akit 21 kategóriában jelöltek a díjátadón. Végül a legjobb előadó Drake lett, aki a legjobb férfi előadónak járó szobrot is hazavihette. A legjobb női előadó díját idén Ariana Grande vehette át. A legjobb rockzenei előadó az Imagine Dragons lett, a legjobb R&B énekespacsirta pedig Ella Mai. A nyertesek teljes listáját ITT lehet megnézni.  
 
(variety.com) 
2019.05.02
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.