Ismét a Kolibri Színház műsorán Az óriáscsecsemő bábopera

Május végén újra látható Vajda Gergely tavaly nyáron Bécsben és Budapesten is nagy sikerrel bemutatott báboperája, amely az Armel Opera Festival és a Kolibri Színház közös produkciójaként jött létre.
Az opera kezdetén egy szülőszobában vagyunk. Egy asszony vajúdik. Megszületik az óriáscsecsemő. Az anya belehal a szülésbe. A gyermek átlagon felül erős, okos és hatalmas… Vajda Gergely operájában egy férfi életének állomásait kísérjük végig a csecsemőkortól a felnőtté érésig. A történetben kitüntetett szerepet játszanak az elvek, az érzelmek és a nők. Mi az élet értelme? Kire bízzuk a sorsunkat, kinek a tanácsait kövessük? A NŐ megfejthetetlen rejtelem? Mi a szeretet, a szerelem, a pénz, a társadalom és a kötelesség? – veti fel a kérdéseket a darab.
 
A 14 éven felüli fiataloknak és felnőtteknek készült előadás szövegkönyvét Déry Tibor avantgarde színműve felhasználásával Vajda Gergely és Horváth Péter írta, az előadást Novák János rendezte.
 
Helyszín:
Budapesti Operettszínház Raktárszínháza
 
 
Időpont:
Május 29., 30. és 31., 18h 
2019.05.02
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.