Kedvenc helyek

Börtönre ítélték a Deep Purple egykori munkatársát

Dipak Rao, a legendás rockzenkar egykori könyvelője hat év és négy hónap börtönbüntetést kapott, ugyanis közel 2, 2 millió fontnak megfelelő összeget tulajdonított el a zenekar számlájáról.
Senki sem mondta, hogy a popbiznisz csak a csillogásról és a sikerekről szól, ezt pedig a Deep Purple egykori könyvelője érezheti át most igazán, ugyanis csalás és lopás miatt hat év és négy hónap börtönbüntetésre ítélték április 30-án. A vád szerint a gazdasági szakember közel 2 és fél millió fontot utalt át a zenekar számlájáról saját magánszámláira, amit aztán különböző projektekbe fektetett, amelyekről szintén kiderült, hogy csalás. Raót 2014-ben kezdték el perelni a zenekar élő tagjai, miután egykori menedzserük, Tony Edwards halála után az örökségkezelésnél nem volt minden rendben a pénzügyekkel. A könyvelőt továbbá 2028-ig eltiltották mindenféle vezetői pozícióban lévő szerepvállalástól is.  
 
(nme.com) 
2019.05.03
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.