Kedvenc helyek

Új Star Wars-zenét mutatott be John Williams

Az új szerzeményt (Star Wars: Galaxy’s Edge Symphonic Suite) május 4-én a kaliforniai Disneyland park részeként felépült Star Wars-kalandpark nyitásának apropóján mutatták be.
Május negyedikét már évek óta hivatalosan is a Star Wars napjaként emlegetik, így adott volt a lehetőség, hogy a régóta beharangozott és számos rajongó által várt témapark és új kísérőzenéjének bemutatását is erre a dátumra időzítsék egy különleges ünnepi rendezvény keretében. A Star Wars-élménypark felépülésének apropóján, ami a Disneyland részeként hivatalosan május 31-től lesz látogatható, John Williams komponált új szerzeményt, aki 1977-óta írja a felejthetetlen szólamokat a sorozathoz. Az ő nevéhez fűződik a híres „The Imperial March” című filmzene is, ami a sorozat egyik legikonikusabb főgonosza, Darth Vader témazenéje is egyben. Az ötperces mesterművet a Londoni Szimfonikus Orchestra vette fel.
 

 
(rollinstone.com) 
2019.05.05
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.