Kedvenc helyek

Lady Gaga és Harry Styles lesznek a MET-gála házigazdái

Az amerikai popnagyasszony és a londoni One Direction-sztár lesznek az idei Met Gala 2019 házigazdái, amit idén is a Nagy Almában, azaz New Yorkban tartanak, a Metropolitan Múzeumban.
Minden év május első hétfője a divat körül forog New Yorkban, ugyanis itt tartják meg a Metropolitan Múzeum Museum of Costume Art részlegének gáláját, ahová a világ összes pontjáról számos énekes, színész, modell, tervező és művész érkezik minden alkalommal. Az eredetileg adománygyűjtő gála életre hívója Anna Wintour, a divatipar megkerülhetetlen „anyukája”, mellette lesz házigazda idén Lady Gaga és Harry Styles is, akik elmondásuk szerint megtisztelőnek érzik a feladatot.  
 
(billboard.com) 
2019.05.06
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.