Vasbetonnal jengáznak a Duna-parton

ELTE Lágymányosi Campus, május 6-12.
Speciális VR-játékot fejlesztettek azért, hogy minél több fiatalt csábítsanak az építőiparba. A játékot a Tudás Hexagonja nevű mobilépületben lehet kipróbálni, amelyet októberig szinte minden hazai nagyvárosba elvisznek a szervezők.
Egész héten Budapesten állomásozik a Tudás Hexagonja; az interaktív játékokkal felszerelt mobilépületet azért hozták létre, hogy országszerte fiatalokat toborozzon az építőiparba. Az érdeklődők május 6-tól egy héten át az ELTE Lágymányosi Campusán többek között azt is kipróbálhatják, milyen a virtuális térben vasbetonnal jengázni és hegeszteni. A főváros után május 13-tól 17-ig Veszprémben, május 20-23. között pedig Szegeden várják az érdeklődőket. 
 
A virtuális játék, mellyel elsősorban a pályaválasztás előtt vagy a tanulmányaik vége felé lévő fiatalokat szeretnék megszólítani, három ügyességi feladatból és három kvízkérdésből áll. A speciális VR-élmény mellett az érdeklődők egy kérdőívet is kitölthetnek, amelyből kiderül, hogy a készségeik alapján milyen munkaköröket tölthetnének be az építőiparban. 
 
2019.05.06
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.