PÁR-Beszéd: Spiró György - Závada Pál - Dés András

Budapest, ERöMŰVHÁZ - Wesselényi17, május 16. 18:00
Irodalom és zene egymást kiegészítve ad ki egy egészet. Két Kossuth-díjas magyar író és az ország legismertebb ütőhangszerese ad közös estet az ERöMŰVHÁZ - Wesselényi17-ben május 16-án, 18 órától.
Spiró György író, költő, irodalomtörténész és műfordító, többek között a Fogság című nagy sikerű regény, valamint a Csirkefej című dráma szerzője József Attila-díjas kollégájával, Závada Pállal (Jadviga párnája) közösen tart beszélgetős-felolvasóestet az Erőművház PÁR-Beszéd sorozatának részeként a Wesselényi utca 17. szám alatt. Mindkét író új könyvét mutatja be az este folyamán: míg Spiró György az Egyéni javaslat című frissen megjelent kötetéből, Závada Pál Hajó a ködben című regényéből olvas majd fel részleteket a jelenlévőknek. A két író előadása a jazzberkekben jól ismert zenésszel, az ütőhangszerek virtuózával, Dés Andrással egészül ki és válik teljessé.
 
Jegyár: 2000 Ft, elővételben: 1500 Ft
 
2019.05.10
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.