A múlt rejtélyei - Fehér Dániel, Mr. White mentalista estje

Budapest, Turay Ida Színház, május 24. 19:00
Fehér Dániel, alias Mr. White illúzióval, bűvészettel és mentalizmussal vegyített fellépése a múltba repíti a nézőket, ami tele van rejtélyekkel. Ezekre kereshetik a résztvevők közösen a megfejtéseket különleges, exkluzív hangulatban.
Fehér Dániel már pályája elején a legrangosabb színpadokon és versenyeken bizonyított, tehetségét elsőként Danny Blue fedezte fel. Képessége a memóriájában rejlik, és abban, hogy folyamatosan új megoldásokat keres. Műsorainak különlegessége az az exkluzív hangulat, melyet már megjelenése is biztosít, ezenfelül minden apró részletre is gondosan ügyel.
 
A világ legismertebb mentalistáitól tanul, folyamatosan járja a világot, részt vesz a legnagyobb szemináriumokon. Nevét a Magyarországon egyedülálló és országszerte sikerrel futó Art of Magic - a mágia művészete című show-műsorból is ismerheti a közönség, melynek megálmodója, producere és egyik főszereplője is egyben. 
 
Mr. White ezúttal az időben repít vissza show-jával, ahol a közös és saját múltunkban egyaránt barangolhatunk kutatva a rejtélyek után. 
2019.05.07
|
(9 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.