Új napi sorozatot indít a TV2

A siófoki Media Hungary konferencián Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója beszámolt a várható újdonságokról. A médiacég több saját gyártású műsorral is készül az év második felében, amelyek között napi sorozat, kaland-reality, sportvetélkedő, show-műsor és vetélkedő is szerepel.
Jön az Ázsia Expressz új évada Ördög Nóra műsorvezetésével, amelyben ezúttal Sri Lanka, India és Thaiföld egzotikus tájain teszi próbára magát a hét sztárpár. (Demcsák Zsuzsa - Kandász Andrea, a Liu-tesvérek, Janicsák Veca - Ladányi Jancsó Abel, Hódi Pamela - Huszár Zsófi, Gáspár Evelin - Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián – Bohos Kornél, Horváth Gréta - Meggyes Dávid)  
 
A tavaszi cannes-i televíziós vásár egyik legizgalmasabb formátuma a Catch Point, azaz a Kapd el, ha tudsz! gameshow is érkezik rövidesen. Ez az a játék, amelyben nem kell mindig tudni a helyes választ – elég csak jól helyezkedni! A műsorban két csapat verseng egymással, egy kérdésre tíz válaszlehetőség jelenik meg egy hatalmas kivetítőn. A játékosnak nincs más dolga, mint az általa helyesnek tartott megoldást bemutató fotó elé állni. Ha jól döntött és a megfelelő kép előtt áll, egy labda esik a kezébe és ezzel ölébe hullik a nyeremény is. Ha téved, de jók a reflexei, vagy elég gyors és ügyes, akkor bárhonnan esik is a labda, ha elkapja, ugyanúgy jár a nyeremény.  
 
Az Exatlon után érkezik egy vadonatúj sportreality, a Fuss család, fuss! A műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek a főnyereményért. Komoly fizikai és mentális akadályokat kell legyőznie annak a családnak, aki szeretné a „Legfittebb család” címet és az ezzel járó pénznyereményt megszerezni. A versenyzőket profi mentorok is segítik abban, hogy a legjobb teljesítményt érjék el. Bátorság, kitartás, összefogás. Ez jellemzi a családi verseny résztvevőit, és a végén kiderül, melyik Magyarországon a legfittebb család. 
 
2019-ben új formában tér vissza a Sztárban Sztár Tilla műsorvezetésével: a Sztárban Sztár leszek! egy izgalmas tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. További újdonság, hogy idén a zsűritagok (Bereczki Zoltán, Pápai Joci, Tóth Gabi és Horváth Tamás) nemcsak véleményezik, hanem tanítják is a versenyzőket, a válogatók során maguk állítják össze a csapataikat, akik majd megküzdenek a nézők szavazataiért az élő adások során. A tehetségkutató nyertese az ország legsokoldalúbb előadója cím mellett többek között 10 millió forintot vihet haza. 
 
Mintaapák címmel továbbá egy új napi sorozatot is indít a TV2. Az eredetileg argentin formátum (Dear Daddies) hazai változatában négy, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apának és családjuknak az életét követhetjük végig. Sajátos humorral feldolgozva olyan hétköznapi témákat, mint a barátság, az apa-fiú kapcsolat, a szeretet, a családi konfliktusok és a változó társadalmi szerepek. A történetek középpontjában az apa-gyermek kapcsolat áll, mely az elmúlt évtizedekben jelentősen megváltozott. A Mintaapák az új apaságról szól, vagyis arról, hogy a férfiak hogyan tanulják megérteni gyermekeiket, hogyan kezelik a nőkkel és a családjukkal való kapcsolataikat, mindezt sok humorral, néha drámaian, máskor szívmelengető pillanatokat bemutatva. 
2019.05.07
|


Filmek a TV-ben
18:15
Zoe
amerikai sci-fi, 2018
18:15
Lassú vágta
amerikai romantikus dráma, 2018
18:25
Az admirális
holland történelmi kalandfilm, 2015
18:25
A bombák földjén
amerikai akciófilm, 2008
18:30
Scooby-Doo! Hold szörnyes őrület
amerikai animációs film, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
17:25
Vadócok
2018, 11. rész: A karton jövője
17:25
Új bolondos dallamok
2015, 552. rész: Tapsi lök
17:27
A hármasikrek
I. évad, 76. rész: Triplets, The 01 1076
17:30
Transformers: Mentő Bot Akadémia
I. évad, 1. rész
17:30
Stréberek és Rémek
I. évad, 28. rész: A pókus suttogó
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.