Kedvenc helyek

Készül az új Led Zeppelin-dokumentumfilm

Az ikonikus brit rockzenekar tavaly ünnepelte megalakulásának ötvenedik évfordulóját, ennek apropóján egy különleges életrajzi dokumentumfilm készül, amit az a Bernard MacMahon rendez, aki az American Epic című többrészes dokut készítette a zeneipar születéséről.
Eddig nincs címe annak az életrajzi dokumentumfilmnek, ami a Led Zeppelin négy alapítótagjáról és a zenekar hatvanas évekbeli felemelkedéséről szól – egészen a hetvenes éveket felvezető Led Zeppelin II című album áttöréséig (ezen szerepel a legendás Whole Lotta Love is), ami végül lemosta a The Beatles Abbey Roadját az amerikai toplisták éléről. A filmben állítólag friss interjúkat is lehet majd látni a zenekar még élő tagjaival (Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones), illetve egy eddig soha nem látott beszélgetés is előkerül a zenekar negyedik, már elhunyt tagjával, John Bonhammel. Ez lesz az első olyan dokumentumfilm, aminek készítésében a zenekar is szerepet vállal, azonban megjelenésről egyelőre még nincsenek hírek.  
 
(nme.com) 
2019.05.09
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.