Kedvenc helyek

Yosi Horikawa (J)

[ electronica / experimental ]
Budapest, 4DSound, május 18. 20:30
A japán elektronikus zenész kozmikusba hajló hangtájképeket kanyarít a terekbe, melyeket alapos műgonddal fedez fel. Yosi kicsi kora óta kísérletező alkat, mely jó szokását a mai naig megtartotta; a szíve csücske például a természet hangjainak gyűjtése.
A madridi Red Bull Music Academy rezidenseként is ügyködött már a csibai illetőségű producer, aki kellően nyitott szemmel és füllel jár-kel a világban. Népi éneket, erdei és háztartási neszeket, illetve előremutató szintifutamokat illeszt egymáshoz, teret adva számunkra is a rácsodálkozásra. Finoman felépülő dallamok, organikus alapok sorjáznak, melyek még a molekulákat is mozgásba hozzák, nemhogy a Nagytétényi út közönségét. Erről szól a Layering memories című rövidfilm, illetve a Vapor című album is, melyek emberünk kreatív folyamataiba engednek betekintést. 
 
Jegyár: 3000 Ft 
 
Air
2019.05.09
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.