Ki ne akarna kipróbálni egy 18-karátos aranyból készült vécét?

Woodstock, Blenheim Palace, 2019. szeptember 12.-október 20.
Maurizio Cattelan kortárs művész 18-karátos aranyból készült vécéjét ősztől a Blenheim Kastélyban állítják ki, ahol ki is lehet majd próbálni a műtárgyat.
A vécé akkor vált híressé, amikor 2017-ben a Guggenheim Múzeum felajánlotta azt Donald Trumpnak, aki eredetileg egy 1888-ban készült Van Gogh-festményt szeretett volna a múzeumtól kölcsönözni, helyette azonban Cattelan 2016-os Amerika című művét kaphatta meg. A híressé vált vécé a Woodstock közelében álló Blenheim Kastélyban amellett a szoba mellett kap majd helyet, melyben Winston Churchill született. Azt, hogy a kipróbálásáért sorban kell-e majd állni vagy előzetesen kell-e regisztrálni hozzá, még nem közölték a szervezők.  
 
Maurizio Cattelan a hatodik kortárs művész, akinek egyéni kiállítás nyílik a Blenheimben, Ai Weiweit, Lawerenc Weinert, Michelangelo Pistolettót, Jenny Holzert és Yves Kleint követi a sorban.  
 
(BBC) 
2019.05.09
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.