Kedvenc helyek

Hans Koch, Jonas Kocher, Gaudenz Badrutt & Sőrés Zsolt (CH-H)

[ jazz ]
Budapest, Lumen Kávézó, május 21. 20:30
A svájci improvizációs szcéna krémje látogat el a Lumenbe, hogy Sőrés Zsolttal rögtönözzenek egy jót. Az elektro-akusztikus trió 2014-ben létesült, és most a formazúzó, belső virtuozitással fellépő metazenészünkkel pendül majd egy – sőt: öt – húron.
Hans Koch – aki Cecil Taylor és Fred Firth társaságában is fújta már – a klasszikus klarinét felől érkezett. Komponált filmekhez is zenét, ám hangzása kiteljesedését az elektronikában találta meg. Hasonló pályaívet írt le Gaudenz Badrutt is, csak a zongora bűvöletében. Játékát Morishige Yasumune és Strotter Inst. is díjazta. Jonas Kocher tangóharmonikás pontos, mint egy „svejci” óra, ám él-hal a szabálytalanságokért is. Kettősségét már Michael Doneda és Axel Dörner is be tudta építeni. Mindehhez adja most hozzá teremtő energiáit a hazai elektroakusztikus műfaj brácsás monolitja. 
 
Jegyár: 1500 Ft 
Air
2019.05.10
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.