Kedvenc helyek

Justin Bieber és Ed Sheeran közös számmal jelentkeznek

A két világsztár 2015 óta először lépett ismét együtt a reflektorfénybe, ugyanis ma reggel jelent meg közös, slágergyanús számuk, az I Don’t Care.
Nem először kollaborál Justin Bieber és Ed Sheeran, hiszen 2015-ben már dolgozott együtt a sztár duó, akkor Bieber Purpose című albumára készítették el közösen a Love Yourself című tracket. Az új dalt Sheeran a közösségimédia-oldalán jelentette be: „Justin és én készítettünk egy új számot. Remélem, tetszeni fog.” A hét elején már lehetett találgatni, ugyanis Bieber, aki nemrég még pont ugyanott adta hírül, hogy egy darabig visszavonul az énekesi karrier fáradalmaitól, az Instagram-oldalán osztott meg a számból egy kis részletet, illetve töltött fel egy közös képet Sheerannel. 
 

 
(nme.com) 
2019.05.10
|


Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.