Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

Budapest, XXII., a Brassói és Nyél utca találkozásánál
2019. május 18. 10:00
A HEROSZ Budapesti Állatotthon idén is tárt kapukkal várja az állatbarátokat nyílt napjára, ahol az egész család egy igazán izgalmas, vidám napot tölthet el az otthon lakói, munkatársai, a lelkes önkéntesek és hasonszőrű állatbarátok társaságában.
A szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesz kutyás bemutató a Falka City Kutyaiskola és a Pólus Kutyaiskola közreműködésével, „nagyon zöld óra” Gévai Csilla meseíró és könyvillusztrátorral, „Állati mesék” a papírszínház tolmácsolásában, barátságnyakörv-készítés, ingyenes kutyakozmetika és kutyaszépségverseny – melyre bárki nevezhet saját kutyusával, vagy az állatotthon egyik lakójával.  
 

 
Aki szeretné, elviheti egy sétára az állatotthonban élő kutyák egyikét, de a cicák is nagyon várják már a simogató kezeket. 
 
Az esemény sztárvendégei Kozma Orsi, Balázs Andi, Józan László, Hajnal János, Varga Ádám és Borbély Richárd lesz.
 
A jelenlévők ellátásáról házias büfé gondoskodik, de természetesen nem marad el a már tradíciónak számító bográcsozás sem. A garázs- és sütivásár bevételeit pedig az állatotthonban lakó kutyák, cicák valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják a szervezők.
2019.05.10
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.