Kedvenc helyek

Megérkezett Madonna legújabb slágere

A pop rendíthetetlen királynője nem hagyja, hogy a zenei világ ne körülötte forogjon: harmadik legfrissebb számát osztotta meg rajongóival a hamarosan megjelenő, legújabb stúdióalbumáról, aminek megjelenése előtt ráadásul még két dal publikálását tervezi.
Madonna legújabb, “Crave” c. számát Swae Lee-vel együtt közösen készítette, így a “Medellín” és az “I Rise” c. topslágerek után ez a harmadik legfrissebb anyag, amit a nemsokára (Június 14.) megjelenő “Madame X” albumról hallhatnak a rajongók. A következő hetekben további két dalról hullik majd le a lepel, amelyek mind megtalálhatók lesznek majd a friss lemezen is. Madonna a héten jelentette be lemezbemutató turnéjának dátumait is, amelyek között egészen intim, színháztermekbe tervezett fellépések is várhatók majd. A legújabb lemez az énekesnő latin zenéhez és kultúrához való szoros viszonyát fogja bemutatni, amin olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Mike Dean vagy Diplo.

(variety.com)
2019.05.11
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.