Pikachu detektív kis híján lenyomta a Bosszúállókat

Harmadik hete uralkodik a Bosszúállók: Végjáték a mozikban, és úgy fest, a jövő héten letaszíthatja az Avatart a trónról.
Nagyon szép nyitányt produkált a Warner Bros Pokémon Pikachu, a detektív című filmje, de még ez sem volt elég, hogy átvegye az elsőséget a Bosszúállók: Végjátéktól, ami világszerte már 2,48 milliárdnál jár, mindössze 300 millió dollárral lemaradva az Avatar világrekordnak számító 2,78 milliárd dollárjától. A rekorddöntés már tény, a kérdés inkább csak a mikor. Ha a jövő héten véletlenül nem, azután már biztosan sor kerülhet rá. Amerikában a Pokémon - Pikachu, a detektív 58 millió dollárral nyitott, amihez világszerte még hozzácsaphatott 102 milliót, vagyis elmondható, hogy a Ryan Reynolds aktív közreműködésével készült és reklámozott mozi nagy siker, de persze a sikert itt nem marveles mértékben kell érteni. 
 
(variety.com)
2019.05.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.