OTTHON - Művészeti projekt a lakhatásról

Budapest, ex-Otthon Áruház, május 17 - 24.
Május 17. és 24. között egy izgalmas művészeti projekt résztvevői veszik birtokba az egykori Otthon Áruház tereit.
Az OTTHON – Művészeti projekt a lakhatásról keretében a helyszínen tizenhárom fiatal képzőművész reflektál az otthon fogalmára, a saját életteréhez való viszonyára és a lakhatási válságból adódó nehézségekre. A kiállítás mellett performatív előadások, workshopok, játékok – egyebek mellett Grecsó Zoltán improvizációs táncszínházának előadása, Novotny Dóri Lakó-Társasjátéka, Ádám Anna Garden Games című workshopja és a Stereo Act Cím nélkül – hajlék – kaland – játék című interaktív színházi előadása – mutatják be az együttélés, illetve az otthontalanság problémáját.
 
A MOME építész szakos hallgatói ugyancsak a szociális lakhatási témával foglalkoznak, és projektmunkáikban egy régi díszletraktár területét alakítják át olyan közösségi felhasználású terekké, melyek alternatív lakhatási megoldást biztosíthatnak a túltelített városi környezetben. A Verzió Emberi Jogi Dokumentumfilm Filmfesztivál, a DAAZO Shortfilms és A Város Mindenkié szervezet által válogatott, lakhatási helyzeteket bemutató filmek is láthatóak lesznek. 
 
2019.05.13
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.