Kedvenc helyek

Bezár az egyik leghíresebb londoni klub

Elszálltak a bérleti árak Londonban, ezért tegnap bejelentették a brit zenei színtér egyik legikonikusabb klubjának, a The Borderline-nak a végleges bezárását. A népszerű helyszínen olyan előadók indították karrierjüket, mint Amy Winehouse, az Oasis, az R.E.M, a Pearl Jam vagy a Rage Against The Machine.
A brit főváros egyik leghíresebb klubja, a The Borderline a Soho-negyedben nyitotta meg kapuit a nyolcvanas években és számos akkor befutó előadónak adott teret arra, hogy megmutassák azt, amit ma már legendás fellépésekként emleget az utókor. Most a borzalmasan felemelkedett ingatlanárak miatt volt kénytelen a klub vezetősége meghozni ezt a döntést, augusztus végén pedig végleg megszűnik a kultikus rendezvényhelyszín. A vezetőség azzal vigasztalja közönségét, hogy a megspórolt költségekkel a brit zeneipar más kiváló klubhelyszíneit és előadóit fogják támogatni.  
 
(nme.com) 
2019.05.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.