Nyit a LUPA!

Május 17-én megnyitja kapuit „Budapest tengerpartja”, a Lupa Beach. Bár az igazi strandidő még várat magára, a Lupa-tóhoz már az előszezonban is érdemes kilátogatni, ahol színes programokkal is várják a látogatókat.
A harmadik szezonját megkezdő helyen több tucatnyi strand és vízisport csalogatja az aktív nyaralókat, az apróságokkal érkezőknek ott a Gyerek Beach különböző játékokkal és vízi aktivitásokkal, de műfajában egyedülállónak számít a LUPA gasztronómiai kínálata is büféivel és a vízparti koktélbárokkal, éttermekkel. 
 
Idén meghívást kaptak egy-egy dedikált bemutatkozó nap erejéig a környező települések, úgymint Pomáz, Szentedre, Budakalász és Óbuda-Békásmegyer lakói. Ezen alkalmakra a helyi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes lesz a belépés. Sportprogramok is lesznek bőven: május 18-án indul a Decathlon Strandröplabda Kupa első fordulója, másnap amatőr strandröplabdatornát rendeznek, de lesz majd a nyár során tóátúszás, strandkézi, strandfoci, vízilabda, amerikai foci, négytusa, illetve a Lupa egyedülálló wakeboard pályája, a LupaWake is várja a vízisportok szerelmeseit. 
 
Május 26-án, gyereknapon az apróságoké lesz a főszerep, amikor is több helyszínen változatos programokkal és a gyerekeknek ingyenes belépővel várják a családokat. Az előszezont végül az I. Lupa Beach Gasztro Feszt zárja. 
 
A főszezon június 1-jén indul, ekkor nyílik meg a Lupa másik része is, a küllemében és tartalmában is teljesen megújuló, de továbbra is kedvezményes áron látogatható Öböl Strand. 
2019.05.16
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.