Kedvenc helyek

Billie Eilish és Lady Gaga is egy ügyért fogtak össze

Több hangszert, relikviát és személyes tárgyakat ajánlott fel Lady Gaga, Billie Eilish, Pink, Fergie és sokan mások a „Girls Rock Reverb” árverésére, aminek bevételeit jótékony célokra fordítják a szervezők.
Többek között a fiatal lányoknak, a transzgender lányoknak és azoknak a lányoknak a megsegítésére jött létre a Girls Rock Reverb árverés, akik valamilyen módon nem illeszkednek be a társadalmilag elfogadott nemek közé. A szervezők az árverésre különböző sztárokat kértek fel, hogy bocsássanak relikviákat jótékony célra, így többek között Lady Gaga, Annie Lennox, Pink, Fergie, Billie Eilish, Shakira, Dolly Parton és Kelly Clarkson is csatlakozott a nagy volumenű akcióhoz. Az aukció május 21-én kezdődik a Girls Rock Reverb oldalán, a bevételt pedig tíz szervezet között fogják szétosztani. 
 
(billboard.com) 
2019.05.20
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.