A Sony leányvállalatot alapított a videojátékai filmváltozatainak elkészítéséhez

A Playstationnek hála a Sony számos nagy sikerű cég jogain csücsül, melynek egy részéből szeretne film- és sorozatváltozatot készíteni.
Playstation Productions néven új leányvállalatot alapítottak, melynek célja, hogy felügyelje a cég játékainak film- és sorozatváltozatait. A cég számára az alapot a Playstation 25 évnyi játékfejlesztési tapasztalata adja, ami egy több mint száz alkotást tartalmazó könyvtárban nyilvánul meg, melynek egy részéből mindenképp szeretnének film- és/vagy sorozatváltozatot készíteni. A cég már több projektet fejleszt párhuzamosan, és a céljuk, hogy a katalógusukat ne licenszeljék másoknak, hanem saját maguk használják fel a benne rejlő lehetőségeket. A cég nem titkolt célja, hogy valami olyasmivé váljanak a Sony számára, mint ami a Marvel lett a Disney-nek: egy önálló stúdió a stúdión belül.  
 
(hollywoodreporter.com) 
2019.05.21
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
Koronát Izabellnek
német vígjáték, 2006
18:25
A melltartó
német vígjáték, 2018
18:30
Star Trek: Sötétségben
amerikai sci-fi, 2013
18:35
Atomcsapda
amerikai-angol-német filmdráma, 2002
18:35
Phillips kapitány
amerikai thriller, 2013
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.