Daniel Craig bokaműtéten esik át, de így sem csúszik a 25. Bond film

Amikor kiderült, hogy Daniel Craig bokája megsérült a 25. Bond film forgatásán, sok rajongó attól félt, hogy az eset a premier elhalasztásához vezet. Most őket igyekeztek megnyugtatni.
Éppen csak elkezdték forgatni a 25. Bond-kalandot Jamaicán, amikor egy akciójelenet forgatása közben megsérült a főszerepet játszó Daniel Craig bokája. A stáb így komoly kihívás elé nézett, ugyanis a Cary Fukunaga által jegyzett mozi amúgy is szűkre szabott forgatási időt kapott, mivel 2020 áprilisára tűzték ki a bemutató dátumát. Úgy fest, némi logisztikai játszadozással sikerülhet megoldani, hogy ne csússzanak el: míg Craig a bokaműtétje után lábadozik, a stáb csupa olyan jelenetet forgat, amikhez nem szükséges a színész jelenléte, így kevesebb lesz az elvesztegetett idő, és haladni tudnak a munkákkal. A kérdés csupán az, hogy a színész bokája bírni fogja-e az extra terhelést a visszatérés után. 
 
(indiewire.com) 
2019.05.23
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.