Kedvenc helyek

Egy skót fesztivál betiltotta a telefonozást

Az edinburgh-i FLY Open Air Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a rendezvény egyik kiválasztott színpadnál elkobozzák a látogatóktól a mobiltelefonjaikat, amiket a helyszínre történő belépéskor kellett leadniuk a résztvevőknek.
Hogy minél inkább a jelenre és a pillanat megélésére koncentráljanak a látogatók, a skót FLY Open Air fesztivál tiltólistára tette a telefonozást a rendezvényén, azon belül is az egyik nagyszínpadnál. A látogatóknak a koncerthelyszínre való belépéskor kellett odaadni a készülékeket, amiket csak a távozásukkor kaptak vissza a szervezőktől. Tom Ketley, a fesztivál főszervezője azzal indokolta a furcsa döntést, hogy egyre több fiatal lesz függő a telefonjától, és bármennyire is növekszik az elektronikus tánczene népszerűsége, már nem úgy élik meg ezt az élményt a fiatalok, mint régen. A fesztivált május közepén, Edinburgh-ban rendezték meg. 
 
(clashmusic.com) 
2019.05.23
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.