Kedvenc helyek

Helytelen adatkezelés miatt perelték be az Apple-t

A globális méretű amerikai céget három felhasználó perelte be, akik azt állítják, hogy az Apple rendszerében lefolytatott váráslásaik során megadott adatokat egy harmadik félnek is kiadták, habár az adatvédelmi irányelvekben leszögezik, hogy ami a telefonon történik, az a telefonon is marad.

Kapcsolódó cikkek

Leigh Wheaton, Jill Paul és Trevor Paul, három amerikai iTunes-felhasználó állítja, hogy annak ellenére, hogy az Apple külön kihangsúlyozza az adatvédelmi nyilatkozatában, hogy soha és semmilyen körülmények között nem adják ki a felhasználók adatait, mégis egy harmadik félhez kerültek a vásárlók által megadott információk. Ezek olyan adatok, mint pl. a teljes név, a cím, a megvásárolt dal műfaja, vagy esetlegesen még a címe is. A per többek között arról is szól, hogy az Apple ezeket az információkat összegyűjti és tovább értékesíti a piacon, így a felperesek akár 5 millió dolláros kártérítésre is számíthatnak.

(billboard.com)
2019.05.26
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.