A Warner megmentette Clint Eastwood filmjét

Eastwood a következő rendezését kivételesen a Warner helyett a 20th Century Foxnak készítette volna, csakhogy a Disney által felvásárolt stúdió ejtette a projektet. Régi stúdiója sietett a segítségére.
Clint Eastwood még régi motoros, annak a korszaknak a terméke, amikor a legnagyobb sztárokat sokszor még exkluzív szerződések kötötték a stúdiókhoz. Hűséges fajta, aki majdnem minden filmjét a Warner Bros égisze alatt készíti már évtizedek óta. Most majdnem megcsalta kenyéradóját, és máris pórul járt: a Ballad of Richard Jewel című filmjét a Foxnak készítette volna el, ám a Disney alá besorolt stúdió egy csomó projektjét törölte, köztük ezt a mozit. A Warner azonban kivásárolta a filmet a Foxtól, így most újra sínen van a dolog.
 
A film igaz története egy biztonsági őrről szól, aki egy csőbombát fedezett fel az 1996-os atlantai olimpián. A projekt már régóta köröz Hollywoodban, egy időben még Leonardo DiCaprio és Jonah Hill neve is felmerült a sztori kapcsán. Arról még nincs hírünk, hogy Eastwood kit szeretne megnyerni a főszerepre. 
 
(slashfilm.com) 
2019.05.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.