Június első hétvégéjén startol a Generali Gyerek Sziget

Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), 2019. június 1 - 23.
A Hajógyári-szigeten egy egész hónapon át gyereknap lesz!
Június 1. és 23. között ugyanis ezúttal is minden hétvégén egy hatalmas, mindenféle földi jóval megrakodott játszótérré változik a sziget, ráadásul minden program ingyenes. Az első hétvégén fellép Halász Judit, rajzfilmslágereket idéz meg a Daniel Speer Brass, lesz színház, különféle kreatív foglalkozások, kalandpark, komédia, és a szülők örömére retro videojáték sátorral is készülnek.

A következő hétvégéken még több fellépő látogat a szigetre, hogy biztosítsa a gyermekeknek a talpalávalót. Korpás Éva, Veronaki, Gryllus Vilmos, Szalóki Ági 15 éves gyerekzenekara, Kovácsovics Fruzsina is részt vesz a hangulat fokozásában, de találkozhatnak az Alma Együttessel, az Apacuka zenekarral és még sok más előadóval is. Egy biztos: a Generali Gyerek Szigeten sosem lesz csend.

A Nagyszínpadon túl is érdemes felfedezőtúrára indulni a szigeten, hiszen több tucat egyéb program várja a gyerekeket. Részt vehetnek különféle kézműves- és sportfoglalkozásokon, varázsvilágba csöppoenhetnek, ahol semmi sem az, aminek látszik, a Gyerek Paradicsomban pedig kiskertészként lehet majd szorgoskodni, virágot ültetni, locsolni, állatot simogatni.
2019.05.29
|
(11 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
12:36
Chuggington
I. évad, 26. rész
12:40
Ben 10
2016, I. évad, 135. rész: Zombózónál
12:40
Sanjay és Craig
II. évad, 214. rész: Rajongó raj / Hector szag
12:46
Chuggington
I. évad, 27. rész
12:58
Bing
I. évad, 69. rész
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.