Határtalan Design 14. madeinhungary + 7. MeeD

Budapest, Új Budapest Galéria, május 31. - június 23.
Immár tizennegyedik alkalommal – és első ízben nemzetközi fesztiválként – rendezik meg a régió egyik legjelentősebb designeseményét, a Határtalan Design 14. madeinhungary + 7. MeeD kiállítást és találkozót.
A válogatásban tizenkét ország több mint száz designerének tárgyai kapnak helyet, a visegrádi országok tervezőinek munkái mellett német, olasz, osztrák, román, svájci, francia, portugál és spanyol alkotók által jegyzett bútorok, lakástextilek, dizájntárgyak is láthatók. A tavalyi siker folytatásaként ismét bemutatkozási lehetőséget kapnak ékszertervezők. A kiállítás külön egységeként ismerkedhetnek meg a látogatók a különböző design- és művészeti egyetemek hallgatóinak munkáival, és a negyedik alkalommal megvalósuló – közel húsz textiltervező és három kivitelező együttműködésében létrejött – Texhibition projekt legfrissebb eredményeivel.  
 
A kiállítás a Budapesti Nyári Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája programsorozat része, a kezdeményezés az EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) és a Magyar Fesztiválszövetség tagja. 
2019.05.29
|
(5 kép)


Játék
A legendás Spike Lee rendezésében érkezik ez az elképesztő igaz történet, amely egy valódi amerikai hősről mesél.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.