Kedvenc helyek

Star Wars-helyszínen rendeznek fesztivált

A Les Dunes Electroniques fesztivált legutoljára három évvel ezelőtt rendezték meg, most viszont a Star Wars és az elektronikus zene rajongói újra a különleges helyszínen, a filmsorozatból jól ismert sivatagban élvezhetik az ütemeket.
Tunéziában, nem messze Nefta városától, a sivatagban rendezik meg a következő Les Dunes Electroniques fesztivált, amit 2014-ben alapítottak és leginkább az elektronikus zene szerelmesei találhatják meg itt a számításaikat. Ez az a helyszín, ahol annak idején a Star Wars Tatuinon játszódó jeleneteit forgatták, a bolygóét, ahol Luke Skywalker felnőtt. A díszletekkel teli terület azóta Star Wars-múzeumként üzemel, és folyamatosan fogadja a látogatókat. A fesztivál egy 30 órás, globális színtérről érkező fellépőkkel teli line-uppal kerül megrendezésre szeptember végén, ennél többet azonban egyelőre még nem lehet tudni a rendezvényről.
 
(nme.com) 
2019.05.30
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.