Kedvenc helyek

Sum 41 (CAN)

[ pop / punk ]
Budapest, Budapest Park, június 12. 18:00
Kanadai pop-punk, és egyben egy nem mindennapi zenekar érkezik Budapestre. A kilencvenes években született és a kétezres években kamaszodó tinédzserek millióit „felnevelő” zenekar összesen hét stúdió lemezzel büszkélkedik, és úgy tűnik, hogy még bőven van energiája újabb és újabb slágereket gyártani.
A Magyarországon már koncertező, viszont Európában ritkán játszó zenekar az In Too Deep és a With Me című ikonikus dalokat is a repertoárjába készíti, így aki a klasszikus pop-rock dalfelhozatalra készül, az ezért, aki pedig a megújult, friss számokat is kiadó bandára kíváncsi, az pedig azért látogasson el június 12-én a Budapest Parkba.  
 
Jegyár: 6999-13999 Ft 
Farkas Fanny
2019.05.31
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.