Kedvenc helyek

Újabb magyar zenészfilm jelent meg

Kiss Tibor és Vastag Gábor, a Quimby zenekar oszlopos tagjainak közös produkciója, az Aranyakkord formáció live session kisfilmet készített, ami a duó alkotóműhelyébe enged betekintést a kíváncsi szemeknek és füleknek.
A Dalok a bolhapiacról című film egy úgynevezett „behind the scenes”, azaz „betekintés a kulisszák mögé” tematikát kapott. Koncertjeik általában intim hangulatú örömzenélések, és a film éppen ezeknek a produkcióknak a megszületését mutatja be a zenekar második otthonában, a próbateremben. A filmben vendégeskedik Lajkó Félix is, akivel közös dalt is készítettek, illetve megjelenik Gábor Andor UFO is. A zenekar örök fotósa, Bátori Gábor Jim, azaz sinco készítette a hangulatos felvételeket, amelyeket mostantól a legnagyobb videomegosztó csatornán is elérhetnek a rajongók.
 

 
2019.05.31
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.