Tarantino egy Django/Zorro filmen dolgozik

A nyáron még előttünk jár Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjének bemutatója, ám a mester már a következő munkáját készíti elő, ami lehet, hogy egy furcsa crossover mozi lesz.
A Django elszabadul című western Quentin Tarantino karrierjének egyik nagy sikerét jelentette, és képregényes formában később folytatódott. Az egyik ilyen történetben Django folytatja a fejvadászi tevékenységét, amikor az útjába kerül Diego de la Vega, vagyis maga Zorro. Ők ketten egyesítik erejüket az emberek szabadsága érdekében, ugyanis Django rájön, hogy nemcsak a feketék rabszolgák Amerikában. Ami egyelőre világosnak látszik, hogy jelenleg Jerod Carmichael írja a szkriptet, és Tarantino szerepe nem teljesen tiszta a projektben: lehet, hogy a rendezést nem vállalja, és csak producerként és talán forgatókönyvíróként működik majd közre? Egy biztos: azt ígérte, hogy rendezőként összesen tíz filmet készít, aztán visszavonul, és mivel csak egy van hátra az ígéretéből, eléggé csodálkoznánk, ha ez lenne az. 
 
(collider.com) 
2019.06.04
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.