Kedvenc helyek

Pszichedelikus utazós lemezt írt a Tankcsapda egykori dobosa

Több mint 20 év kihagyás után újra zenél Buzsik Gyuri, a Tankcsapda egyik alapítója. A dobos az Ölveti Blues Band egykori gitárosával, Bujdosó Bandival 10 dalt írt, és nagylemez formájában, The EasyFlow név alatt meg is jelentették őket.
Buzsik Gyuri 1989-ben alapította a Tankcsapdát Labival és Lukács Lacival. Ő dobolt a Baj van!, a Punk&roll, A legjobb méreg, a Jönnek a férgek, Az ember tervez és a Connector:567 anyagokon. Aztán 1997-ben váratlanul kiszállt a zenekarból, abbahagyta a zenélést, mígnem másfél évvel ezelőtt gitárt ragadott. Ekkor csatlakozott hozzá Bujdosó Bandi gitáros-énekes és Czerovszky Henriett vokalista, így megalakult a The EasyFlow zenekar.
 
10 dalt rögzítettek közösen, végleges formájukat az LA Gardens Studióban kapták a számok, és június 3-án megjelentek Eating Stars címmel. A spontán módon született dalok szövegei angol nyelvűek, már amelyikben van ének, de a későbbiekben elképzelhető egy-két magyar nyelvű dal is.
 
A The EasyFlow debütáló lemeze leginkább egy utazós filmzenéhez hasonlítható, és már elérhető az online zeneboltban. A zenekar koncerteket is tervez, a színpadi bemutatkozás őszre várható. 
2019.06.04
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.