Most már biztos: elátkozták az új Bond-filmet

Robbanás okozta a díszlet és egy építőmunkás sérülését a London melletti Pinewood stúdióban. Katasztrófasorozattá kezd változni a 25. Bond film.
Kezdődött azzal, hogy Daniel Craig nagyon nehezen írt alá a 25. Bond filmhez. Folytatódott azzal, hogy nehezen haladtak a forgatókönyvvel. Tovább kulminálódott a problémahalmaz, amikor a kiválasztott rendezőt, Danny Boyle-t kirúgták, és vele a csapata által gründolt forgatókönyv is a kukában végezte. Az új rendezőhöz (Cary Joji Fukunaga) új forgatókönyv is dukált, de hetekkel a forgatás előtt egy új írót is be kellett dobni, hogy életszerűbbé tegye a dialógusokat és hihetőbbé a női karaktereket. Nagy nehezen elkezdtek forgatni, amikor Daniel Craig lesérült, ezért hetekre jegelni kellett a munkálatokat. 
 
A stáb épp csak feleszmélt a sokktól, amikor tegnap érkezett a hír, hogy egy kontrollált robbantást elszúrtak a londoni Pinewood stúdióban. Szerencsére egy könnyebb emberi sérüléssel megúszták, de a díszletben már nagyobb kár keletkezett. Sok rajongó már egyenesen elátkozottnak tartja a 25. Bond mozit. A producerek a bajok ellenére továbbra is tartják magukat a jövő áprilisi premieridőponthoz. 
 
(thewrap.com) 
2019.06.05
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.