Most már biztos: elátkozták az új Bond-filmet

Robbanás okozta a díszlet és egy építőmunkás sérülését a London melletti Pinewood stúdióban. Katasztrófasorozattá kezd változni a 25. Bond film.
Kezdődött azzal, hogy Daniel Craig nagyon nehezen írt alá a 25. Bond filmhez. Folytatódott azzal, hogy nehezen haladtak a forgatókönyvvel. Tovább kulminálódott a problémahalmaz, amikor a kiválasztott rendezőt, Danny Boyle-t kirúgták, és vele a csapata által gründolt forgatókönyv is a kukában végezte. Az új rendezőhöz (Cary Joji Fukunaga) új forgatókönyv is dukált, de hetekkel a forgatás előtt egy új írót is be kellett dobni, hogy életszerűbbé tegye a dialógusokat és hihetőbbé a női karaktereket. Nagy nehezen elkezdtek forgatni, amikor Daniel Craig lesérült, ezért hetekre jegelni kellett a munkálatokat. 
 
A stáb épp csak feleszmélt a sokktól, amikor tegnap érkezett a hír, hogy egy kontrollált robbantást elszúrtak a londoni Pinewood stúdióban. Szerencsére egy könnyebb emberi sérüléssel megúszták, de a díszletben már nagyobb kár keletkezett. Sok rajongó már egyenesen elátkozottnak tartja a 25. Bond mozit. A producerek a bajok ellenére továbbra is tartják magukat a jövő áprilisi premieridőponthoz. 
 
(thewrap.com) 
2019.06.05
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.