Ausztráliában is bemutatták David Bowie Lazarus musicaljét

Blackstar lemeze mellett David Bowie utolsó projektje a Lazarus című musical volt, amit halála előtt nem sokkal, 2015 végén mutattak be New Yorkban és Londonban.
A darab, amit Bowie Edna Walsh drámaíróval közösen írt egyfajta folytatása Walter Tevis The Man Who Fell to Earth (A földre pottyant férfi) című regénynek, amelynek 1970-es évekbeli filmváltozatában Bowie is szerepelt. A történet főszereplője Newton, egy földönkívüli, aki feladta minden reményét, hogy elhagyhassa a Földet, otthonában várja, hogy meghalhasson, mikor megjelenik előtte egy különleges (talán szintén földönkívüli) lány, aki megszabadíthatja őt szenvedéseitől. A Bowie-dalokban bővelkedő és technikailag is izgalmasan kivitelezett előadást május elején mutatta be Melbourne-ben a Production Company nevű társulat, de Európában Németország, Svájc, Ausztria és Hollandia színházainak műsorán is megtaláljuk a musicalt.  
2019.06.06
|


Játék
Lassan itt az ideje, hogy lekapcsoljuk a fedélzeti hibernációt: a Nap körüli keringésünk sötét szakaszából immár kifelé suhanunk.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.