Napkeltétől napnyugtáig - Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2019

A Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ nyilvános fotópályázatot hirdet, melynek célja bemutatni a XXII. kerület természeti szépségeit az itt élő, vagy a kerületért rajongó amatőr és profi fotósok segítségével. A három legjobb pályamunkát ünnepélyes keretek közt díjazzák.
A Napkeltétől napnyugtáig alcímmel meghirdetett pályázatra várják minden amatőr és hivatásos fotós képét, amely a XXII. kerületben készült és bemutatja az adott napszak hangulatát a természetben. Fontos szempont, hogy a pályázatra beküldött kép a kerületben, de ne épített környezetben készüljön és az azon szereplő állatokat és növényeket természetes környezetükben mutassa be, valamint hiteles mondanivalót tükrözzön és etikai szempontból ne legyen kifogásolható. 
 
Jelentkezni a nevezési lap kitöltésével és beküldésével lehet a fotopalyazat@klauzalhaz.hu e-mail címen. A nevezési díj 3000 Ft.
 
A pályamunkákat 2019. augusztus 20. 18.00 óra és 2019. október 15. 18.00 óra között lehet elküldeni. Az egy pályázó által beküldhető pályaművek száma legfeljebb 5 kép.
 
A beérkezett pályaművek több szinten zajló bíráló bizottsági válogatás és sorrendbe állítást követően kiállításon lesznek láthatók. A három legjobb pályamunkát ünnepélyes keretek között díjazásban, további pályamunkákat különdíjakban részesítenek. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a kiállítás megnyitására 2019. november 7-én, 18 órakor kerül sor a Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ Vén Emil Galériájában. 
 
A pályázat fő támogatója a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata és a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ. 
 
További információ a pályázatról és egyéb technikai tudnivalók a KlauzálHáz honlapján olvashatók. 
2019.06.06
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.