„A varázslatot szerettük volna visszahozni” - Tessa Thompson

Tessa Thompson egyike Hollywood legígéretesebb feltörekvő sztárjainak, aki már nemcsak a Marvel univerzumban, hanem az új Men in Black filmben is kulcsszerepet játszik. Egy kicsit beavatott minket a részletekbe.
Mit szerettél a leginkább abban, hogy részt vehettél a Sötét zsarukban? 
 
Mindig imádtam az eredeti filmeket. Kiskoromban teljesen beszippantott a világuk. Aztán azt is megtudtam, hogy F. Gary Gray lesz a rendező, akinek a munkáit már ősidők óta követem. Láttam az első TLC klipet is, amit rendezett. Úgy gondoltam, hogy biztos valami jó sül ki egy sokak által szeretett franchise és F. Gary találkozásából. Mindent alaposan kibeszéltünk előtte, és minden amellett szólt, hogy igent mondjak. 
 
Szerinted mi a MIB franchise titka? 
 
Több mint húsz év telt el az első film óta, de még ma is modernnek hat. Ez annak köszönhető, hogy ez a film olyat mutatott, amit egyetlen korábbi mozi sem. Csodás, egyedi tónusa volt, ami ragyogóan használta a humort, és a nézők egyszerűen boldogan keltek fel a moziszékből a végén. Drukkoltak a hősökért. Úgy hiszem, már elég idő eltelt a legutóbbi film óta ahhoz, hogy a nézők ismét kíváncsiak legyenek a Sötét zsarukra.  
 
Hogyan illeszkedik az új film a franchise-ba? 
 
Nagy rajongója vagyok a korábbi filmeknek, így amikor először besétáltam a díszletbe, teljesen elaléltam az élménytől. Akkor fogtam csak fel igazán, hogy egy MIB film részese vagyok. Olyan filmet próbáltunk készíteni, ami kiszolgálja a régi rajongókat, de azok is maradéktalanul élvezhetik, akiknek ez lesz az első Sötét zsaruk filmjük. Nem gondolom, hogy nagy újításokra lett volna szükségünk: a korábbi filmek máig kiállják az idő próbáját. Azt a varázslatot szerettük volna visszahozni, nem pedig valami teljesen újjal előállni. 
 
Hogyan illeszkedik a karaktered, Molly ebbe a világba? 
 
Sok olyan ember él a világban, aki úgy érzi, nem tartozik ide, és nem nagyon ért szót másokkal. Molly is ilyen figura. Ezt leszámítva azonban találékony és rendkívül kíváncsi, márpedig én imádom azokat az embereket, akik kíváncsiak a körülöttük lévő világra és emberekre. Nagyon elfogadó, és ez beleillik az MIB egyik fő témájába is: fogadjunk el másokat, azokat is, akik sok mindenben különböznek tőlünk. Márpedig itt különböző bolygók különféle élőlényeivel van dolgunk.  
 
Hogyan válik Molly M ügynökké? 
 
Molly tudós, akinek régi vágya, hogy bejusson az MIB-hez, és ezért mindent megtesz. Próbálkozik a CIA-nál, az FBI-nál, sőt bármilyen szervezetnél, amiről úgy gondolja, hogy közelebb viheti őt a Sötét zsarukhoz. Minden ilyen próbálkozása zsákutcának tűnik, ezért kényszerhelyzetből egy telemarketing cégnél köt ki, de végül az esze és a kitartása meghozza a gyümölcsét. Képes meggyőzni O ügynököt, a New York-i iroda vezetőjét, hogy vegye fel őt próbaidős ügynöknek. 
 
Milyen volt a nagy találkozás H ügynökkel? 
 
Kapásból egy nagyon vicces helyzetben találkozik vele először. Az egyik új alien munkatársam le tudja lassítani az időt, ezért amikor H bejön, lassítva láthatjuk őt, hogy jól megcsodálhassuk. H olyan ügynök, akit megelőz a hírneve: a módszerei unortodoxak, és mivel egyszer már megmentette a világot, igazi sztárnak számít a szervezeten belül. M vele szemben nagyon ambiciózus, aki nem akar sokáig próbaidős maradni, és a legjobbtól szeretne tanulni. Szeretne minél előbb hasznos tagja lenne a szervezetnek, és H ügynök ehhez kiváló eszköz számára. 
 
Tulu/InterCom
2019.06.11
|
(12 kép)


Film premierek

Múlt karácsony

amerikai-angol romantikus vígjáték, 102 perc, 2019

Terra Willy

francia animációs film, 89 perc, 2019

Midway

amerikai-kínai háborús film, 138 perc, 2019

Kontroll nélkül

német filmdráma, 118 perc, 2019

Ella Fitzgerald: Just One of Those Things

amerikai-angol zenés dokumentumfilm, 90 perc, 2019

Álom doktor

amerikai horror, 150 perc, 2019

Szerelemre kattintva

belga-francia romantikus filmdráma, 101 perc, 2019
Játék
A bulihimnuszokat társadalmilag érzékeny, egyben kellően ironikus szövegekkel megspékelő svéd trió új albumát mutatja be.
Filmek a TV-ben
18:05
Thelma
norvég horror, 2017
18:40
Az emlékmás
amerikai-kanadai sci-fi, 2012
18:50
Haverok harca
amerikai vígjáték, 2018
18:50
Segítség, felnőttem!
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Úszó erőd
amerikai-francia akciófilm, 1992
Mai programajánlónk a legkisebbeknek szól: Búgócsiga koncert a MÁV Szimfonikus Zenekar próbatermében délután. #bugocsigakoncert #mavkoncert #babakoncert #babaprpgram #koncertajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.