Kedvenc helyek

Három év után új albumot jelentet meg a Bat For Lashes

Ötödik albumát jelenteti meg a pakisztáni gyökerekkel rendelkező brit énekesnő, Natasha Khan, aki Bat For Lashes művésznéven alkot az indie- és dream pop műfajában már több mint egy évtizede. Legújabb lemeze szeptemberre várható.
Saját Twitter-oldalán, legfrissebb dalának (Kids in the Dark) kiadásával jelentette be a Bat For Lashes, azaz Natasha Khan új albumának megjelenését, ami sorban az ötödik stúdiólemeze lesz a brit énekesnőnek. Legutóbb 2016-ban hallhatott róla a közönség, amikor The Bride c. lemezével hódította meg a világot, legújabb koncepcióra épülő lemeze pedig Lost Girls címmel szeptember 6-ára várható. A készülő lemezt Los Angelesben vették fel, és tíz szám található majd rajta, amelyek mind egy fikciós karakter, Nikki Pink köré fognak épülni. Natasha szerint az egész album a 80-as évek hangulatát veszi majd fel.(rollingstone.com)
2019.06.10
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.