Elhalaszthatják a Godzilla vs Kong premierjét

Már jövő márciusban érkezett volna a gigászi szörnyfilm, de a Warner megijedt a Godzilla II rossz számaitól, és inkább időt kérne.
Nagy siker esetén jó, ha nem kell sokat várni a folytatásra, de ha az első film nem hoz fényes eredményt, hirtelen aggasztó viharfelhők jelennek meg a második produkció fölött. Pont ez most a helyet a jövőre érkező Godzilla vs Kong sztorival, aminek Adam Wingard rendező nemrég zárta le a forgatását. Minden valószínűség szerint simán tartható lenne a jövő tavaszi bemutatódátum, csakhogy a Warner menekülni akar még a bukás emléke elől is, és állítólag azzal is segítik a rendezőt, hogy több időt adnak neki a projekt befejezésére. A cél az, hogy a film ne csak a fanokhoz jusson el, hanem szélesebb körű érdeklődést is kiváltson, márpedig ehhez jó kritikák is kellenek. Nem lesz egyszerű… 
 
(screenrant.com) 
2019.06.11
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:25
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
18:25
Miss Hanoi
cseh krimi, 2018
18:30
Kemény ügy
ausztrál kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:30
Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja
amerikai animációs film, 2012
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.