Nyerj páros jegyet A test diadala - Michelangelo és a 16. századi itáliai rajzművészet c. kiállításra!

Magyarországon első alkalommal találkozhat Michelangelo remekműveivel a közönség a Szépművészeti Múzeum április 5-én nyíló kiállításán. A tárlat a reneszánsz mester és kortársai nyolcvan művét mutatja be.
Michelangelo csaknem harminc, a világ legrangosabb gyűjteményeiből, többek között a londoni British Museumból, a firenzei Uffiziből és a Casa Buonarrotiból, a párizsi Louvre-ból, a bécsi Albertinából és a haarlemi Teylers Museumból kölcsönzött alaktanulmánya érkezett ide. A budapesti kiállításon látható először az a rajz, amelyet nemrégiben fedeztek fel egy külföldi magángyűjteményben s a tizenéves Michelangelo legkorábbi ismert rajzaként azonosítottak.
 
Az elsősorban szobrászként, festőként és építészként ismert Michelangelo egyben a 16. század legnagyszerűbb rajzolója is volt. Kortársaihoz hasonlóan műveit ő is papíron készítette elő, így rajzain keresztül bepillantást nyerhetünk remekműveinek alkotói folyamatába is. 
 
Helyszín: Szépművészeti Múzeum
 
Időpont: 2019. június 30-ig
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a kiállításra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hol található a Sixtus-kápolna, aminek mennyezetfreskóit Michelangelo festette?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a kiállításra. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: június 17., hétfő 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.