Az ínyencségekről szól idén a Piac Éjszakája

Budapest, Budapesti Nagybani Piac, június 19 - 20.
A felsőkategóriás éttermek hozzávalóit mutatja be az idén kétnaposra bővült Piac Éjszakája, ahol többek között piros banánt és fekete fokhagymát is kóstolhatunk. Utóbbi annyira újdonságnak számít hazánkban, hogy a Nagybani Piacon is csupán egyetlen cégnél kapható.
Ehető virágok, lila karfiol és piros ősbanán… Az először két éve megrendezett Piacok Éjszkáján idén a felsőkategóriás éttermek beszállítói mutatkoznak be, felvonultatva azokat az ínyencségeket, amelyekkel a hétköznapokban nem találkozhatunk. 2019-ben központi szerepet kap a fekete fokhagyma, ami egy több hónapig tartó, speciális érlelési eljárás során éri el egzotikus, umamiban gazdag ízét, sötét színét és puha textúráját. A különleges fokhagymát egy pálmaszívvel kevert salátában tálalják a Piac Éjszakáján, előételként pedig egy „íztisztító” szecsuáni bimbót kínálnak hozzá. Az ínyencségek kóstolója előtt a vendégeket idén is a piac legizgalmasabb pontjain vezetik körbe.
 
Az ingyenes rendezvényre regisztrálni korlátozott számban június 11-től lehet.  
 
2019.06.12
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.