Kedvenc helyek

Terasz Live – Ingyenes koncertek az UP teraszán

Budapest, UP - Újpesti Rendezvénytér, június 23. - július 27.
Újpest is felkerül végül a budapesti klubtérképre! Az UP Újpesti Rendezvénytér figyelemreméltó rendezvénysorozatot indít: szombatonként ingyenes koncertekkel várja a látogatókat az újpesti piac felett kialakított rendezvényhelyszín terasza.
Az elkövetkezendő hétvégéken olyan előadók lépnek itt majd fel, mint Dresch Mihály, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill, ToSoDa Projekt, Richie and the Mops, Chameleon Jazz Band, Józsa Tamás Duo, Bódy Magdi és a Rák Béla Combo. Persze ez csak néhány név a teljes repertoárból, aminek műfaja a jazztől a swinges ütemeken át a pszichedelikus instrumentális dallamokig terjed, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot június és július hónapra. 
 
Ingyenes! 
Farkas Fanny
2019.06.12
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.