Kedvenc helyek

Justin Timberlake és Missy Elliott is kitüntetést kap

Dalszerzői tehetsége miatt kerül be több ismert sztár neve is a Songwriters Hall of Fame-be, ami valahol a Grammy-díj és az eredeti Rock’n’Roll Hall of Fame között helyezkedik el és az egyik legrangosabb elismerés a mainstream zeneiparban.
Sokan nem tudják, hogy a dalok megszületésében legalább egy kisszobányi ember vesz részt, köztük dalszövegírók, zeneszerzők, producerek, hangmérnökök és így tovább. Most az 50. évében járó Songwriters Hall of Fame ismét beiktató ceremóniát rendez, amelynek szereplői idén Dallas Austin, Missy Elliott, Tom T. Hall, John Prine, Jack Tempchin, Yusuf (a.k.a. Cat Stevens), Halsey, Carole Bayer Sager, Justin Timberlake és a veterán publisher Martin Bandier. A rangos elismerést dalszövegírói tehetségük miatt kapják, a ceremónián pedig mindig a legnagyobb sztárok lépnek fel, illetve jelennek meg.  
 
(variety.com) 
2019.06.13
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.